Luxe by Milou

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Gezichtsbehandelingen


Wij werken met de producten van Henriette Faroche.

De gezichtsbehandelingen zijn online te boeken, daar vindt U ook de prijzen.

Hier vindt U ook de extra toevoegingen aan voor de behandeling.


Standaard behandelingen, deze worden aangepast aan het huidtype.

- Jeugdgezichtsbehandeling: reiniging, peeling, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, masker en crème. Tijdens de behandeling uitleg over verzorging van de huid.


- Reinigende behandeling: reiniging, peeling, epileren, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, masker en crème.


- Luxe gezichtsbehandeling: reiniging, peeling, epileren, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, serum, massage, masker en crème.


Speciale gezichtsbehandelingen, deze zorgen voor huidverbetering.

- Vitamine C behandeling (goed voor een vale rokershuid): door de hoge concentratie Vitamine C reduceert dit masker fijne lijntjes en versterkt het de elasticiteit van de huid. Tevens heeft ze een stimulerende en toniserende werking. Naast de hydraterende werking, bestrijdt dit masker de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met de ampullen hydrateert en vitaliseert het de huid. Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.


- Kaviaar behandeling: deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden en zorgen voor een intensieve versterking van de huidbarrière. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling en veel frisheid en dynamiek. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.


- Faromatique behandeling: tegenwoordig voelen daarom steeds meer mensen de behoefte om terug te keren naar de natuur. Henriëtte Faroche Faromatique concentraten zijn opgebouwd uit 100% zuiver natuurlijke etherische of essentiële oliën, ook aromatherapie genoemd. Deze oliën zijn sterk geconcentreerde extracten van bloemen en planten. Elke olie heeft zijn specifieke eigenschappen en de werking is bijzonder krachtig en snel. Deze snelle werking maakt aroma’s bijzonder geschikt voor een goed resultaat bij huid,- en lichaamsverzorging.


Henna brows

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. De verf is volkomen veilig en beschikbaar in diverse tinten.


Lashlifting

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. De behandeling is pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. 6-10 weken gekrulde wimpers. Wij werken met de producten van Shine-E, deze zijn ook voor de gevoelige huid.

Foto's vind U op de Facebook pagina: Luxe by Milou


Wimperextensions

Wil je mooie, volle wimpers zonder dagelijks met de wimperkruller & mascara in de weer te zijn? Dit is een verlenging- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. De extensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die haartje voor haartje op de wimpers worden geplakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimper rand geplakt.


Manicure/gel

Wij bieden in de salon manicure, gelpolish en gelnagels aan. U kunt altijd even contact opnemen om te kijken wat het beste bij U past.


Pedicure

Verzorging van de voeten, dit kan i.c.m. gelpolish.


Lichaamsbehandelingen

In de salon hebben wij verschillende lichaamsbehandelingen.

- Lichaamspeeling: verwijderd de dode huidlaag van de huid, zodat de huid een nieuwe laag kan aanmaken. Hierdoor blijft de huid soepel en zacht. Deze behandeling is ideaal om te doen voordat U op vakantie gaat. Hierdoor wordt de huid sneller en egaler bruin.


- Lichaamspakking: dit is een ontspannende behandeling die er tevens voor zorgt dat voedingsstoffen beter worden aangevoerd naar alle delen van het lichaam en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarbij werkt het verstevigend en voedend op de huid.


- Hotstone massage: dit is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt. Het is een goede behandelmethode voor het verzachten en verhelpen van geestelijke en lichamelijke problemen; blokkades in lichaam en geest worden opgeheven. De warmte van de stenen en de massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop. Hot stone massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Verder hebben Hot stone massages ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het is een ideale massagevorm voor mensen die zowel hun geestelijke als lichamelijke balans willen herstellen.


Harsbehandelingen

Wij bieden verschillende harsbehandelingen aan. Bij vaker harsen blijven de haren lang weg.


ALLE PRIJZEN ZIJN TE VINDEN IN HET ONLINE BOEKINGSSYSTEEM