Schoonheidssalon voor gezichts- en lichaamsverzorging in Margraten

In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor diverse behandelingen. Schoonheidsspecialistes die hun vak verstaan, behandelen en verzorgen uw huid met liefde, zorg en aandacht. Als schoonheidssalon in Zuid-Limburg bieden wij een rijk aanbod. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor;

  • Gezichtsbehandelingen
  • Lichaamsbehandelingen
  • Wimperlifting
  • Wimperextensions (lashlifting)
  • Spray-tan
  • Visagie
  • Henna brows

Hieronder vindt u een uitgebreide toelichting op de verschillende behandelingen. Liever meteen een afspraak maken? Klik hier

Gezichtsbehandelingen in onze schoonheidssalon

Standaard behandelingen

Een complete gezichtsbehandeling is een weldaad voor uw huid. Welke behandeling u ook kiest, uw huid ziet er verzorgd uit en straalt! Elke behandeling wordt aangepast aan uw huidtype. Maak een keuze uit ons onderstaande uitgebreide aanbod voor uw gezichtsbehandeling Limburg.

Jeugdgezichtsbehandeling:

Reiniging, peeling, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, masker en crème. Tijdens de behandeling geven wij u persoonlijk uitleg over de verzorging van uw huid.

Reinigende behandeling:

Reiniging, peeling, epileren, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, masker en crème.

Luxe gezichtsbehandeling:

Reiniging, peeling, epileren, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, serum, massage, masker en crème.

Speciale gezichtsbehandelingen;

Deze gezichtsbehandelingen zorgen voor een algehele huidverbetering.

Vitamine C behandeling

(speciaal voor een vale rokershuid)

Door de hoge concentratie Vitamine C reduceert dit masker fijne lijntjes en versterkt het de elasticiteit van de huid. Zo wordt de huid gestimuleerd en heeft dit een toniserende werking. Naast de hydraterende werking, bestrijdt dit masker de invloed van de vrije radicalen, om zo vroegtijdige veroudering van de huid tegen te gaan. In combinatie met de ampullen hydrateert en vitaliseert het de huid. Het liftende effect is bovendien na één behandeling al zichtbaar!

Kaviaar behandeling:

Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden en zorgen voor een intensieve versterking van de huidbarrière. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling, veel frisheid en dynamiek. Het geeft de huid een extra dosis energie en is tevens zeer vochtregulerend.

Faromatique behandeling:

Tegenwoordig voelen steeds meer mensen de behoefte om terug te keren naar de natuur. Henriëtte Faroche Faromatique concentraten zijn opgebouwd uit 100% zuiver natuurlijke etherische of essentiële oliën, ook aromatherapie genoemd. Deze oliën zijn sterk geconcentreerde extracten van bloemen en planten. Elke olie heeft zijn specifieke eigenschappen en de werking is bijzonder krachtig en snel. Deze snelle werking maakt aroma’s bijzonder geschikt voor een goed resultaat bij huid,- en lichaamsverzorging.

Henna brows

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. De verf is volkomen veilig en beschikbaar in diverse tinten.

Lashlifting

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. De behandeling is pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. 6-10 weken gekrulde wimpers. Wij werken met de producten van Shine-E, deze zijn ook voor de gevoelige huid. Voorbeelden vindt u op onze Facebook pagina: Luxe by Milou

Wimperextensions

Wil je mooie, volle wimpers zonder dagelijks met de wimperkruller & mascara in de weer te zijn? Dan ben je voor wimperextensions in Limburg bij ons op het goede adres. Hiermee verlengen en verdikken we uw natuurlijke wimpers. De wimperextensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die haartje voor haartje op de wimpers worden geplakt. De extensions worden nooit op de huid of op de wimper rand geplakt. Ook kun je bij ons terecht voor een lashlift.

Manicure/gel

Wij bieden in de salon manicure, gelpolish en gelnagels aan. U kunt altijd even contact opnemen om te kijken wat het beste bij u past.

Pedicure

Verzorging van de voeten, dit kan i.c.m. gelpolish.

Lichaamsbehandelingen

In de salon hebben wij verschillende lichaamsbehandelingen.

Lichaamspeeling:

Met deze peeling wordt de dode huidlaag van de huid verwijderd, zodat de huid een nieuwe laag kan aanmaken. Hierdoor blijft de huid soepel en zacht. Deze behandeling is ideaal om te doen voordat u op vakantie gaat. Hierdoor wordt de huid sneller en egaler bruin.

Lichaamspakking:

dit is een ontspannende behandeling die er tevens voor zorgt dat voedingsstoffen beter worden aangevoerd naar alle delen van het lichaam en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarbij werkt het verstevigend en voedend op de huid.

Hot stone-massage:

Dit is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt. Het is een goede behandelmethode voor het verzachten en verhelpen van geestelijke en lichamelijke problemen; blokkades in lichaam en geest worden opgeheven. De warmte van de stenen en de massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop. Hot stone-massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Verder hebben Hot stone-massages ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het is een ideale massagevorm voor mensen die zowel hun geestelijke als lichamelijke balans willen herstellen.

Harsbehandelingen

Wij bieden verschillende harsbehandelingen aan. Bij vaker harsen blijven de haren lang weg.

Spray tan

In 10 minuten een mooie egale, bruine kleur? In onze spray-cabine wordt je kleur veilig en professioneel aangebracht en ben je in korte tijd 'bijgebruind' zonder vakantietrip of overdadige UV-blootstelling, dankzij deze spray tan. Afhankelijk van je huidtype blijft je tint zo'n 5 tot 9 dagen zichtbaar.

Visagie

Dankzij het toepassen van visagie kunnen wij de sterke punten van een gezichtsprofiel accentueren of highlighten. Zo kunt u ervoor kiezen om dit in een naturel look, of misschien juist voor een feestje of bruiloft uit te laten voeren. Verzorgd en goed uit te zien ligt nu ook binnen uw handbereik, dankzij uw visagiste Limburg!

Wil je een afspraak maken of liever advise op maat? Bel vrijblijvend: 085-2080689 of vul het contactformulier in.

Wilt u ook verzorging en ontspanning?

Maak dan nu een afspraak!

Contactformulier

Contact